Marie-Louise ropte og skrek til mann og barn: - Jeg kunne ikke styre sinnet mitt

I mange år ropte og skrek Marie-Louise Wegener til sin daværende ektemann og barna deres. Hun hadde et voldsomt sinne hun ikke greide å kontrollere - før hun skjønte at hun måtte få hjelp. I dag veileder hun andre som har liknende utfordringer.

REDD HUN HAR SKADET BARNA: Marie-Louise er redd hun har påført barna sine uopprettelig skade med sine sinneutbrudd. Hun forteller at hun selv vokste opp med en mamma som var psykisk syk og alkoholiker, som var krenkende i måten hun behandlet Marie-Louise på - og som hun sier hun har tatt med seg videre. Men hun har tatt tak i problemene, har utdannet seg til coach og hjelper i dag andre med å bryte uhensiktsmessig oppførsel. Illustrasjonsfoto: NTB/Shutterstock
REDD HUN HAR SKADET BARNA: Marie-Louise er redd hun har påført barna sine uopprettelig skade med sine sinneutbrudd. Hun forteller at hun selv vokste opp med en mamma som var psykisk syk og alkoholiker, som var krenkende i måten hun behandlet Marie-Louise på - og som hun sier hun har tatt med seg videre. Men hun har tatt tak i problemene, har utdannet seg til coach og hjelper i dag andre med å bryte uhensiktsmessig oppførsel. Illustrasjonsfoto: NTB/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag har Marie-Louise en helt annen og mer konstruktiv måte å håndtere sinnet sitt på. Her forteller hun om sinnet, skammen og hvordan hun fikk stryr på sinneutbruddene sine.

Da sønnen til Marie-Louise var liten, hadde han en periode da han nektet å gå i trapper. På kort tid kunne Marie-Louise eksplodere i sinne. Hun brølte til sønnen og dro ham opp trappene.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.