- Man kan jo prøve det - og hvis det ikke er gøy, kan man bare droppe å gjøre det igjen

Det er aldri for seint å ta opp en ny interesse, hvis den bare foregår i naturen, mener Mette Marie. Hun må bare UT - om det er for å grave, gå tur, eller fiske.

UT PÅ TUR: - Naturopplevelsene er det som gjør fisketuren til noe helt fantastisk, sier Mette Marie. Hun bor i Danmark og har alltid likt å fiske, men ble helfrelst etter en fisketur i Saltstraumen. Foto: MEW
UT PÅ TUR: - Naturopplevelsene er det som gjør fisketuren til noe helt fantastisk, sier Mette Marie. Hun bor i Danmark og har alltid likt å fiske, men ble helfrelst etter en fisketur i Saltstraumen. Foto: MEW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Mew – med døpenavnet Mette Marie – må bare UT. Ut og grave i jorda, ut å gå tur med hunden, ut og plukke bær eller sopp, ut og bygge et drivhus. Og aller helst vil hun ut på vannet.

Mette Marie Brondbjerg Husum er 48, snart 50 år. Hun bor i Danmark og har kastet seg på fiske. Ikke bare ved den lokale danske havna, men i Sverige og Norge, hvor hun drar opp de største krabater fra flere hundre meters dyp.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.