Ferie i Norge

Luksushotell i norsk natur: Noen er i særklasse

Uforglemmelige matopplevelser, strålende naturopplevelser eller unike byhotell? Her får du oversikten over drømmehotellene og de spektakulære stedene du kanskje ikke har hørt om.

NÅR HOTELLET BLIR SELVE DESTINASJONEN: Det finnes unike hoteller som utpeker seg som noe helt spesielt - kanskje på grunn av maten, utsikten, beliggenheten eller andre ting. Angvik Gamle Handelssted er et slikt hotell, som har stort fokus på opplevelsen - og har «tatt den helt ut» på mat og drikke. Foto: Classic Norway Hotels
NÅR HOTELLET BLIR SELVE DESTINASJONEN: Det finnes unike hoteller som utpeker seg som noe helt spesielt - kanskje på grunn av maten, utsikten, beliggenheten eller andre ting. Angvik Gamle Handelssted er et slikt hotell, som har stort fokus på opplevelsen - og har «tatt den helt ut» på mat og drikke. Foto: Classic Norway Hotels Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Strandhotell med «sydenstemning» - i Norge? - Klart det er mulig!

- Vi forsøker å gjøre det umulig å ikke komme tilbake igjen. Har du forsøkt å leie sjøfly mellom spa-besøk og middag? spør Nina Nilsen hos Støtvig Hotel, som er et av flere «norske sydenhotell» som ligger rett på stranda.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer