Ferie i Norge

Luksushotell i norsk natur: Noen er i særklasse

Uforglemmelige matopplevelser, strålende naturopplevelser eller unike byhotell? Her får du oversikten over drømmehotellene og de spektakulære stedene du kanskje ikke har hørt om.

NÅR HOTELLET BLIR SELVE DESTINASJONEN: Det finnes unike hoteller som utpeker seg som noe helt spesielt - kanskje på grunn av maten, utsikten, beliggenheten eller andre ting. Angvik Gamle Handelssted er et slikt hotell, som har stort fokus på opplevelsen - og har «tatt den helt ut» på mat og drikke. Foto: Classic Norway Hotels
NÅR HOTELLET BLIR SELVE DESTINASJONEN: Det finnes unike hoteller som utpeker seg som noe helt spesielt - kanskje på grunn av maten, utsikten, beliggenheten eller andre ting. Angvik Gamle Handelssted er et slikt hotell, som har stort fokus på opplevelsen - og har «tatt den helt ut» på mat og drikke. Foto: Classic Norway Hotels Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Strandhotell med «sydenstemning» - i Norge? - Klart det er mulig!

- Vi forsøker å gjøre det umulig å ikke komme tilbake igjen. Har du forsøkt å leie sjøfly mellom spa-besøk og middag? spør Nina Nilsen hos Støtvig Hotel, som er et av flere «norske sydenhotell» som ligger rett på stranda.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.