Kvalifiserer du for en støtteordning?

Trange tider? Det fins både økonomiske og praktiske ordninger du kan benytte deg av.

STØTTEORDNINGER: Blant annet til bo- eller tannlegeutgifter fins det forskjellige støtteordninger. Se hvilke som kan være aktuelle å søke om. Foto: NTB
STØTTEORDNINGER: Blant annet til bo- eller tannlegeutgifter fins det forskjellige støtteordninger. Se hvilke som kan være aktuelle å søke om. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Mye er blitt dyrere den siste tiden. Da kan det bli trangere økonomisk for mange – særlig enslige eldre. Men samfunnet har økonomiske og praktiske støttetiltak. Kanskje passer noe av dette for deg, eller en du ønsker å hjelpe.

Jo eldre du blir, jo større er sjansen for at det offentlige har hjelpetiltak som passer for deg. Her er noen viktige hjelpetiltak som du kan sjekke om du kan ha rett til:

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.