Finne kjærligheten

Kontaktannonsen førte Ivar og Hege sammen

Hege og Ivar traff hverandre gjennom en kontaktannonse i Allers for 31 år siden. Allerede da han mottok det første brevet, følte Ivar at her var det noe helt spesielt. – Det var et lykketreff at vi møttes, sier de to.

DEN STORE KJÆRLIGHETEN: Hege og Ivar beskriver det første møtet som magisk. Den gode kjemien mellom dem la grunnlaget for solid og langvarig kjærlighet. Foto: Sverre Chr. Jarild
DEN STORE KJÆRLIGHETEN: Hege og Ivar beskriver det første møtet som magisk. Den gode kjemien mellom dem la grunnlaget for solid og langvarig kjærlighet. Foto: Sverre Chr. Jarild Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

For dette paret var det kjærlighet ved første blikk. Eller ved første brevutveksling, kan man kanskje si. De møttes nemlig lenge før Tinder og sosiale medier så dagens lys. Den gangen var det kontaktannonser i ukebladene som gjaldt om man ville finne en date på tilsvarende måte, og Allers hadde spalten «Finn en venn».

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.