Konfliktsky? Å stadig unngå konflikter kan få negative konsekvenser

Noen sier tydelig ifra og setter grenser når det brygger opp til konflikt, mens andre stikker hodet i sanden og håper at alt snart går over – selv om det fører til frustrasjoner og kan gi konsekvenser over tid.

KONFLIKTSKY? Du kan øve på å være mindre konfliktsky, dersom du alltid unngår de ubehagelige konfliktene. Foto: NTB
KONFLIKTSKY? Du kan øve på å være mindre konfliktsky, dersom du alltid unngår de ubehagelige konfliktene. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Se for deg at din beste venninne har vært ute og spist med en felles venninne uten å spørre deg om du ville bli med. Du føler deg utenfor og det gjør deg trist. Men du bestemmer deg likevel for å late som ingenting, for det pleier å bli så dårlig stemning dersom du sier ifra.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.