Kjøpe feriebolig i utlandet? Dette må du vite

Drømmer du om å eie din egen ferieidyll under Sør-Europas varme sol? Vi gir deg rådene du trenger å vite slik at drømmen ikke blir et mareritt.

MIDDELHAVETS SOL OG VARME: Mange nordmenn drømmer om å eie sin egen feriebolig i Sør-Europa. Men kjøpeprosessen kan være mer krevende enn mange er forberedt på. Foto: Norsk Megling International
MIDDELHAVETS SOL OG VARME: Mange nordmenn drømmer om å eie sin egen feriebolig i Sør-Europa. Men kjøpeprosessen kan være mer krevende enn mange er forberedt på. Foto: Norsk Megling International Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Å kjøpe seg et feriehus i Sør-Europa er ikke helt det samme som å kjøpe hytte i Norge. Mye er annerledes, både i selve kjøpsprosessen og etterpå, og det er flere feller å gå i. Hva må være på plass før du kan gi bud? Bør du kjøpe over eller under prisantydning? Er det nødvendig å få hjelp fra advokat - og hvor mye må du regne med i tilleggsutgifter? Vi gir deg rådene for hvordan du går fram i de mest populære landene.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.