Kjøpe feriebolig i utlandet? Dette må du vite

Drømmer du om å eie din egen ferieidyll under Sør-Europas varme sol? Vi gir deg rådene du trenger å vite slik at drømmen ikke blir et mareritt.

MIDDELHAVETS SOL OG VARME: Mange nordmenn drømmer om å eie sin egen feriebolig i Sør-Europa. Men kjøpeprosessen kan være mer krevende enn mange er forberedt på. Foto: Norsk Megling International
MIDDELHAVETS SOL OG VARME: Mange nordmenn drømmer om å eie sin egen feriebolig i Sør-Europa. Men kjøpeprosessen kan være mer krevende enn mange er forberedt på. Foto: Norsk Megling International Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Å kjøpe seg et feriehus i Sør-Europa er ikke helt det samme som å kjøpe hytte i Norge. Mye er annerledes, både i selve kjøpsprosessen og etterpå, og det er flere feller å gå i. Hva må være på plass før du kan gi bud? Bør du kjøpe over eller under prisantydning? Er det nødvendig å få hjelp fra advokat - og hvor mye må du regne med i tilleggsutgifter? Vi gir deg rådene for hvordan du går fram i de mest populære landene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer