Smerter i nakken

Karin fikk prolaps i nakken

Da smertene i nakken ble så vonde at tårene presset på, og hun ikke klarte å løfte armen sin, forsto Karin Helena Engström (55) alvoret.

PROLAPS I NAKKEN: Karin Helena Engström fikk prolaps i nakken. – Smertene var forferdelige, sier hun. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
PROLAPS I NAKKEN: Karin Helena Engström fikk prolaps i nakken. – Smertene var forferdelige, sier hun. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Mange av oss går rundt med prolaps i nakken uten å vite om det. Butikkeier Karin Helena Engström (55) fikk derimot så sterke smerter at hun ikke klarte å løfte armen sin.

– Jeg fikk beskjed om at jeg hadde fått nakkeprolaps, sier hun.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.