Kari (61) flyttet til Gran Canaria i 1983: - Et bedre liv kan jeg ikke tenke meg

Som 21-åring reiste Kari fra Samnanger på Vestlandet til Gran Canaria for å prøve lykken. Den fant hun, og siden har hun blitt boende på solskinnsøya.

TRE GENERASJONER: Kari og Tino er uendelig glade i og stolte av både datteren Natalia og barnebarnet Bentor. De fire tilbringer mye tid sammen, ofte også sammen med Natalias spanske ektemann. Foto: Bård Ove Myhr
TRE GENERASJONER: Kari og Tino er uendelig glade i og stolte av både datteren Natalia og barnebarnet Bentor. De fire tilbringer mye tid sammen, ofte også sammen med Natalias spanske ektemann. Foto: Bård Ove Myhr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Natalia Gavela Totland (36) kommer småløpende med sønnen Bentor (2,5) på armen, da Vi.no nærmer oss foreldrenes hus i San Fernando, sør på Gran Canaria. Selv bor hun i en by like ved, sammen med sin mann og sønn.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.