Arv

Kan du sikre at verdiene blir i familien?

Kommer neste generasjon til å ta disponere verdiene de arver på en fornuftig måte? Og vil de beholde familiehytten som har vært så viktig for foreldrene? Dette er vanlige problemstillinger blant godt voksne. Men er det mulig å sikre at verdiene blir i familien?

ARV: - Vi har vært arbeidssomme og sparsommelige hele livet. Hvordan kan vi sikre verdiene for de neste generasjonene? Dette er en problemstilling som går igjen blant godt voksne. Men hvilke muligheter finnes? Foto: NTB
ARV: - Vi har vært arbeidssomme og sparsommelige hele livet. Hvordan kan vi sikre verdiene for de neste generasjonene? Dette er en problemstilling som går igjen blant godt voksne. Men hvilke muligheter finnes? Foto: NTB Vis mer
Publisert

Mange spør seg hva som skjer med familiehytta eller de møysommelig oppsparte midlene når neste generasjon arver etter dem - og kanskje frykter man at hytta selges, midlene sløses bort eller at verdiene ender hos svigerbarn ved samlivsbrudd.

Er det noen måte å sikre at verdiene blir i familien? Dette er en vanlig problemstilling - her løfter vi frem noen av disse problemstillingene, og ser på hva mulighetene er i slike situasjoner.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.