Kan du forskjellsbehandle arvingene dine?

Kan man la et av barna ende med en større andel av familiens verdier – eller skal verdiene fordeles likt? Slik kan du fordele verdiene mellom barna dine, ifølge ekspertene.

DELER ULIKT: Du kan i levende live gjøre akkurat det du vil med pengene dine. Og det kan være gode grunner for å forskjellsbehandle arvingene dine. Illustrasjonsfoto: NTB
DELER ULIKT: Du kan i levende live gjøre akkurat det du vil med pengene dine. Og det kan være gode grunner for å forskjellsbehandle arvingene dine. Illustrasjonsfoto: NTB Vis mer
Publisert

Få tilgang til våre aller beste artikler på Vi Pluss her, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Vurderer du å forskjellsbehandle barna dine, er det noen juridiske rammer du må forholde deg til - i tillegg bør du være bevisst på at forskjellsbehandling ofte fører med seg dype familiekonflikter.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.