Ekteskap og skilsmisse

Julie (54) ble skilt etter 20 år: - Savner hverdagssamtalene

Julie ble skilt fra faren til sine to barn og mannen gjennom tjue år. Det er en stor sorg, men hun føler også at det var det rette å gjøre. Les historien hennes, se parterapeutens råd om skilsmisser seint i livet – og hør hvorfor forbrukerøkonomen ­råder spesielt kvinner til å sette seg inn i økonomien.

KUNNE IKKE SI «JEG ELSKER DEG»: - Parterapeuten spurte meg om jeg kunne si til Morten at jeg elsket ham. Det kunne jeg ikke. Da sa Morten at han syntes vi skulle skilles, sier Julie Hastrup. Hun forteller at det var det eneste riktige å skille seg - men at det var mye tøffere enn hun hadde trodd. Foto: Hanne Loop
KUNNE IKKE SI «JEG ELSKER DEG»: - Parterapeuten spurte meg om jeg kunne si til Morten at jeg elsket ham. Det kunne jeg ikke. Da sa Morten at han syntes vi skulle skilles, sier Julie Hastrup. Hun forteller at det var det eneste riktige å skille seg - men at det var mye tøffere enn hun hadde trodd. Foto: Hanne Loop Vis mer
Publisert

– Familien har alltid vært min store drøm, og det er den fremdeles. Jeg var sikker på at vi ville ha klart det. At jeg skulle bli en av dem som en dag skulle sitte og knuge en rynket hånd. Men det gikk ikke sånn.

Det er Julie Hastrup, 54 år, som forteller. Hun er dansk forfatter, mor til William på 20 og Emma Lou på 18 - og ble altså skilt fra mannen og faren til hennes to barn etter tjue og et halvt års ekteskap.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.