Julesnacksen som gir deg bedre helse

Mye av den tradisjonelle julesnacksen er faktisk ikke usunn - tvert imot kan den være veldig bra for helsa di.

SØTT, SUNT OG GODT: Det går fint an å kose seg i jula uten at verken kolesterolet, blodsukkeret eller midjemålet går helt i taket. Foto: NTB
SØTT, SUNT OG GODT: Det går fint an å kose seg i jula uten at verken kolesterolet, blodsukkeret eller midjemålet går helt i taket. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke til å komme bort fra: Jula kan være en prøvelse for helsa di. Med sin overflod av kaker, godteri, fettrik mat og alkohol, kan jula fort bli et utmerket eksempel på at for mye av det gode sjelden gjør godt.

Det er ikke fritt for at mange av oss har gått inn i januar og følt oss som en godt stappet julepølse, med urolig mage, svingende blodsukker og skyhøyt kolesterol.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.