Jobb

Jette (60) ble influenser i moden alder: - Eldre vil ikke sitte i et hjørne, de vil ha noe ut av livet

- Det trengs et mer moderne bilde av hvordan det er å bli gammel. Ikke et glansbilde, men et ærlig bilde, mener Jette. Og det er litt av bakgrunnen for at hun i godt voksen alder startet som blogger.

DELER ÆRLIG OM DET Å BLI ELDRE: 60-årige Jette Meier Hammerich startet som influenser i godt voksen alder. – Alderdom er ikke bare en avvikling. Det er også utvikling og mange muligheter. Det trengs et mer moderne bilde av hvordan det er å bli gammel. Ikke et glansbilde, men et ærlig bilde med tilhørende sorg og savn, sier Jette. Foto: Hanne Loop
DELER ÆRLIG OM DET Å BLI ELDRE: 60-årige Jette Meier Hammerich startet som influenser i godt voksen alder. – Alderdom er ikke bare en avvikling. Det er også utvikling og mange muligheter. Det trengs et mer moderne bilde av hvordan det er å bli gammel. Ikke et glansbilde, men et ærlig bilde med tilhørende sorg og savn, sier Jette. Foto: Hanne Loop Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

60-årige Jette Meier Hammerich, 47-årige Lone Holm og 53-årige Gitte Hansen har en ting til felles: De deler livene sine med andre i sosiale media - og lever av det.

Både Lone, Gitte og Jette er nemlig influensere - men godt voksne slike. For det er ikke bare Sophie Elise, fotball-, trenings- og diverse andre -fruer som kan tjene penger på sosiale media.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.