Å leve med kreft

- Jeg vil heller ha 10 minutter med Charlotte, enn ingen

- Hvorfor er det slik at vi må bli alvorlig syke, stå på kanten og møte døden før vi finner ut hva som er viktig for oss? Charlottes kreftdiagnose forverret seg bare dager etter at de ble forelsket - men Christina var aldri i tvil om at hun ville satse på den tida de kunne få sammen.

LEV LIVET TIL DET FULLE: Da lynet slo ned i Charlotte (til venstre) og Christina var det ingen vei tilbake. Og selv om Charlotte ba Christina gå videre i livet på grunn av kreftdiagnosen, var ikke Christina i tvil: Hun valgte de dagene hun kunne få med Charlotte, i stedet for ingen overhodet. De har sammen skrevet boken «Til døden skiller oss ad. Kunsten å leve – ikke bare å overleve». Foto: Kirsten Adler
LEV LIVET TIL DET FULLE: Da lynet slo ned i Charlotte (til venstre) og Christina var det ingen vei tilbake. Og selv om Charlotte ba Christina gå videre i livet på grunn av kreftdiagnosen, var ikke Christina i tvil: Hun valgte de dagene hun kunne få med Charlotte, i stedet for ingen overhodet. De har sammen skrevet boken «Til døden skiller oss ad. Kunsten å leve – ikke bare å overleve». Foto: Kirsten Adler Vis mer
Publisert

Spørsmålene stilles av Charlotte og Christina Bøving i ei ny bok de har skrevet sammen. Budskapet er tydelig: Ikke tull bort livet.

Det er tre år siden øynene deres møttes tvers over kirkegulvet under en dåp hos en felles venn. På den tida kjente de hverandre litt allerede - og møttes i alle fall alltid en gang i året på den tradisjonelle julelunsjen hos en felles venninne.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.