Kosthold og helse

– Jeg føler jeg har fått en ny begynnelse

Siden Susanne la om kostholdet 23. januar i fjor, har 62-åringen fått masse energi og langt bedre helse. Bonusen er at hun også har gått ned 26 kilo.

MOTIVERT: Susanne ønsker seg ikke tilbake til der hun var før kostomleggingen. Hun er bestemt på å holde motivasjonen oppe. Foto: Ellen Jarli
MOTIVERT: Susanne ønsker seg ikke tilbake til der hun var før kostomleggingen. Hun er bestemt på å holde motivasjonen oppe. Foto: Ellen Jarli Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Før var det rett på sofaen da jeg kom hjem fra jobb, forteller Susanne Adserballe, som er leder for renholderne i Farsund kommune.

Som regel ble hun liggende hele kvelden. Etter en lang arbeidsdag var hun dønn sliten. Det var et ork å komme seg ut, hun fikk betennelse i kroppen og hadde vondt alle steder.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.