Skihopper Roger Ruud

- Jeg er klar for å forlate dette livet

Han lot seg ikke skremme av hoppkanten. Nå er han heller ikke skremt av døden.

UHELBREDELIG: Hopplegenden Roger Ruud var i 2021 tilbake i Garmisch-Partenkirchen i Tyskland der han vant Nyttårshopprennet i 1982. Ruud er rammet av uhelbredelig lymfekreft og sier han er klar til å forlate dette livet når dagen kommer. Foto: Geir Olsen/NTB
UHELBREDELIG: Hopplegenden Roger Ruud var i 2021 tilbake i Garmisch-Partenkirchen i Tyskland der han vant Nyttårshopprennet i 1982. Ruud er rammet av uhelbredelig lymfekreft og sier han er klar til å forlate dette livet når dagen kommer. Foto: Geir Olsen/NTB Vis mer
Publisert

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.