Hvordan gå ned i vekt?

Irina gikk ned 20 kilo på 200 dager med metoden: - Jeg vil revolusjonere helsa til nordmenn

Irina Lee (46) fulgte alle tipsene, trente og løp mange titalls kilometer hver uke, uten å lykkes. Så kom hun over løsningen for varig vektnedgang.

STABIL VEKT: De siste seks årene har Irinas vekt vært stabil, men det betyr ikke at vekten ikke endrer seg litt, sier hun: – Det er helt naturlig med variasjon gjennom sesongene. Det skjer ting hormonelt, og de fleste går litt opp på vinteren, men dette er helt naturlig. Foto: Ellen Jarli
STABIL VEKT: De siste seks årene har Irinas vekt vært stabil, men det betyr ikke at vekten ikke endrer seg litt, sier hun: – Det er helt naturlig med variasjon gjennom sesongene. Det skjer ting hormonelt, og de fleste går litt opp på vinteren, men dette er helt naturlig. Foto: Ellen Jarli Vis mer
Publisert

I 2015 vurderte Irina Lee seriøst å gi opp det livslange slankeprosjektet sitt, og bare bli venn med kroppen sin slik den var. Hun veide langt over 80 kilo, og utenom invasive inngrep, hadde hun gjennom årenes løp prøvd alle de kurene og diettene som var å finne på markedet: pulver, shaker og tabletter. I tillegg hadde hun gjort det som alle får beskjed om når de vil ned i vekt: spise mindre og trene mer.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.