Svindel

Inger-Johanne ble svindlet av nettkjæresten: - Jeg var fortvilet og sjokkert. Hvordan kunne jeg ha vært så dum?

– Jeg levde i en rosa boble, og innså ikke at jeg ble lurt før det var for sent, sier Inger-Johanne Mørkved, som har gitt ut bok for å advare andre.

SVINDEL: Inger-Johanne betaler 7000 kroner hver måned på grunn av gjelden hun pådro seg da hun trodde hun skulle hjelpe han som viste seg å være svindler. I 2019 ga hun ut boka «Kjærlighet gjør blind - også på nettet...». Her skriver hun om sin egen opplevelse med kjærlighetssvindel. Foto: Privat
SVINDEL: Inger-Johanne betaler 7000 kroner hver måned på grunn av gjelden hun pådro seg da hun trodde hun skulle hjelpe han som viste seg å være svindler. I 2019 ga hun ut boka «Kjærlighet gjør blind - også på nettet...». Her skriver hun om sin egen opplevelse med kjærlighetssvindel. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

I ettertid synes Inger-Johanne (72) det er skremmende hvor lett hun lot seg lure. Grunnen til at hun ikke klarte å tenke rasjonelt, var hennes altoverskyggende sorg over ektemannen som plutselig og uventet gikk bort i august 2013. De to var gift i 38 år, og har tre voksne barn. Inger-Johanne er også farmor til to gutter.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.