Skilsmisse-barnebarn:

- Ikke bli en del av foreldrenes samlivsbrudd

Et samlivsbrudd er en prosess som påvirker hele familiesystemet, inkludert besteforeldre. Med omsorg og klokskap kan besteforeldre gjøre en forskjell for barnebarna, også ved en skilsmisse, råder ekspertene.

BESTEFORELDRE TIL SKILSMISSEBARN? Som besteforeldre til barn av skilte foreldre kan det oppstå vanskelige situasjoner. Familieterapeut Hedvig Montgomery gir sine beste råd til å opprettholde forholdet mellom besteforeldre og barnebarn. Foto: Erik Edland
BESTEFORELDRE TIL SKILSMISSEBARN? Som besteforeldre til barn av skilte foreldre kan det oppstå vanskelige situasjoner. Familieterapeut Hedvig Montgomery gir sine beste råd til å opprettholde forholdet mellom besteforeldre og barnebarn. Foto: Erik Edland Vis mer
Publisert

Hvert år opplever over 20.000 barn at foreldrene flytter fra hverandre. For mange oppleves det vondt og vanskelig å måtte forholde seg til at mor og far ikke lenger bor sammen.

Også for besteforeldre kan det være vanskelig å forholde seg til den nye situasjonen. Samtidig kan besteforeldrene utgjøre en trygg arena for barnebarna som skal venne seg til en ny hverdag.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.