«Psykolog med sovepose»:

- Ideen om at alle skal være så positive hele tiden, kjøper jeg ikke

Psykolog Johanne Refseth vil «tenk positivt»-bølgen til livs. Hvis målet er å få et bedre liv, er det særlig tre spørsmål du bør stille deg selv.

BRA SOM PESSIMIST: - Jeg blir egentlig ganske irritert hvis jeg blir fortalt at jeg må være positiv. Jeg har det ganske bra med å være pessimist, sier Johanne Refseth. Foto: Astrid Waller
BRA SOM PESSIMIST: - Jeg blir egentlig ganske irritert hvis jeg blir fortalt at jeg må være positiv. Jeg har det ganske bra med å være pessimist, sier Johanne Refseth. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.