I 22 år var Marianne (54) fanget i rusens helvete

Marianne vet hva det vil si å være rusavhengig. Vendepunktet ble da hun ble sett for den hun var og det potensialet hun hadde. Hun kjemper for at vi skal se og lytte til menneskene bak avhengigheten.

DE SMÅ TING: Det er å kunne gå ned til sjøen, sitte i bølgeskvulpet og legge merke til lukten av tang er livsglede for Marianne. Å bli sett som menneske var for henne det første steget ut av rusen. Foto: Otto von Münchow
DE SMÅ TING: Det er å kunne gå ned til sjøen, sitte i bølgeskvulpet og legge merke til lukten av tang er livsglede for Marianne. Å bli sett som menneske var for henne det første steget ut av rusen. Foto: Otto von Münchow Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Historien til Marianne Pierron (54) representerer håp. Det er mulig å komme seg ut av rusens svøpe. Det er mulig å få tilbake et verdig liv. Det er mulig å finne trygghet og livsglede selv for dem som havner aller nederst.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.