Hørselstap og høreapparat

Hvor ofte sier du hæ?

Har folk rundt deg begynt å mumle? Blir du mer sliten av jobb og sosiale sammenkomster? Det kan skyldes begynnende hørselstap - og da bør du ta grep umiddelbart. Her er rådene som hjelper deg.

HAR VENNENE DINE BEGYNT Å MUMLE? Et begynnende hørselstap kan være vanskelig å oppdage selv. Men det finnes noen tydelige tegn som både du og de rundt deg kan være oppmerksom på. Foto: NTB
HAR VENNENE DINE BEGYNT Å MUMLE? Et begynnende hørselstap kan være vanskelig å oppdage selv. Men det finnes noen tydelige tegn som både du og de rundt deg kan være oppmerksom på. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Synes du folk rundt deg har begynt å snakke mer utydelig? Irriterer du deg over familiemedlemmer som mumler og slurver så mye med uttalen at du ofte misforstår hva de sier?

Da er det sannsynligvis deg det er noe galt med. Eller rettere sagt: Hørselen din.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.