Nabokrangel

Hvilke regler gjelder mellom naboer?

Sommeren står for døren og vi trekker ut i hagen og på balkongen. Det kan føre til konflikter om alt fra støy til planter på nabotomta som skygger for ettermiddagssola. Les mer om hvilke regler som gjelder mellom naboer, og i hvilke situasjoner du har en god sak.

NABOKRANGEL: Vokser hekken over på din eiendom, eller er det mye rot på nabotomta som du irriterer deg over? Dette sier lover og regler om naboforholdet - og hva du eventuelt kan kreve av naboen. Illustrasjosfoto: NTB
NABOKRANGEL: Vokser hekken over på din eiendom, eller er det mye rot på nabotomta som du irriterer deg over? Dette sier lover og regler om naboforholdet - og hva du eventuelt kan kreve av naboen. Illustrasjosfoto: NTB Vis mer
Publisert

Hjemmet, hagen og hytta er viktig for oss nordmenn. Vi bruker tid, krefter og penger på eiendommene våre. Gode naboer er gull verdt, dårlige naboforhold forsurer livet. Det er mange som opplever at nabokonflikten overskygger alt. Gleden ved å være hjemme og i hagen ødelegges.

I tillegg til egen tid og egne krefter brukes store beløp på advokater og konflikthåndtering. Alt fra trær som vokser over

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.