Hva kan ansatte gjøre når de blir utsatt for dårlig ledelse?

En avdeling har fått ny leder som skaper frykt og utrygghet blant de ansatte. De ansatte kvier seg for å si ifra og vurderer å slutte. Hva bør de ansatte gjøre i en slik situasjon, og hva kan konsekvensene bli?

NEGATIV LEDERSTIL: Mange ansatte har ledere med en lederstil som skaper frykt og utrygghet. Hvordan kan de ansatte gå frem i en slik situasjon? Illustrasjonsfoto: NTB
NEGATIV LEDERSTIL: Mange ansatte har ledere med en lederstil som skaper frykt og utrygghet. Hvordan kan de ansatte gå frem i en slik situasjon? Illustrasjonsfoto: NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Baksnakking, bruk av hersketeknikk og manglende tillit til de ansatte:

Da avdelingen fikk en ny leder med en helt annet lederstil, startet problemene. Men hva kan egentlig de ansatte gjøre dersom arbeidsforholdene påvirkes negativt av dårlig ledelse?

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.