Hilde Beate (57) valgte bort fast jobb: - Jeg hadde behov for å finne noe nytt å brenne for

Hilde Beate (57) gikk fra fast redaktørjobb til en langt mer usikker tilværelse som mentaltrener og skribent, flyttet for seg selv i en leid leilighet i Oslo etter et samlivsbrudd, og endte med å kjøpe hus på impuls – i Risør. «Aldri for sent» er hennes leveregel.

SKUMMELT: Hilde synes det både var skummelt og spennende å hoppe ut i det ukjente, men bestemte seg for at dårlig selvtillit ikke skulle hindre henne. Foto: Jeanette Bækkevold
SKUMMELT: Hilde synes det både var skummelt og spennende å hoppe ut i det ukjente, men bestemte seg for at dårlig selvtillit ikke skulle hindre henne. Foto: Jeanette Bækkevold Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Solen skinner på Sørlandet, og utenfor et 100 år gammelt trehus i sentrum av Risør, sitter Hilde Beate Berg (57) og reflekterer over livets krumspring. Her har hun etablert seg og skapt sin nye base etter å ha bodd i hovedstaden i mesteparten av sitt voksne liv.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.