- Helt avgjørende for at du skal kunne klare deg selv

Vil du klare deg selv og bo hjemme så lenge som mulig når du blir gammel? Disse enkle grepene er det viktigste du kan gjøre - og det er aldri for sent å begynne.

ENKLE GREP, STOR GEVINST: Det skal faktisk ikke så mye til for å øke sjansen for å holde seg sterk og selvhjulpen lenger. Foto: NTB
ENKLE GREP, STOR GEVINST: Det skal faktisk ikke så mye til for å øke sjansen for å holde seg sterk og selvhjulpen lenger. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Vi nordmenn lever stadig lenger, og for de aller fleste av oss er det et sterkt ønske å kunne klare oss selv i hverdagen og bo hjemme så lenge som mulig. Å holde seg frisk og sprek også i alderdommen er for mange viktig for livskvaliteten.

Hvordan alderdommen din blir, er ikke bare overlatt til tilfeldighetene. Med noen enkle grep kan du gjøre mye for å øke sjansene for at du kan klare deg på egen hånd i hverdagen så lenge som mulig. Det er faktisk overraskende lite som skal til - og det beste av alt: Det er aldri for sent å begynne.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer