Formuesskatt 2021

Grepene som sparer deg for formuesskatt før nyttår

Dersom du uansett vurderer å gjøre noen av disse økonomiske grepene, kan du spare formuesskatt i 2021 ved å gjennomføre det før nyttår.

BOLIGINVESTERING? Å investere i bolig kan gi kutt i formuesskatten fremfor å ha penger i banken. Men hva slags bolig det er snakk om avgjør hvor mye det lønner seg. Foto: NTB
BOLIGINVESTERING? Å investere i bolig kan gi kutt i formuesskatten fremfor å ha penger i banken. Men hva slags bolig det er snakk om avgjør hvor mye det lønner seg. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2021 nærmer seg slutten, også som skatteår. Dette betyr at det kan lønne seg å gjøre enkelte økonomiske grep nå dersom du ønsker å spare skatt i inneværende år.

Og kanskje er dette noen grep du uansett vurderer å gjøre?

Vi har fått hjelp av Skattebetalerforeningen til å skissere opp noen eksempler på investeringer og grep som vil gi deg mindre skatt i 2021.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.