Formuesskatt 2021

Grepene som sparer deg for formuesskatt før nyttår

Dersom du uansett vurderer å gjøre noen av disse økonomiske grepene, kan du spare formuesskatt i 2021 ved å gjennomføre det før nyttår.

BOLIGINVESTERING? Å investere i bolig kan gi kutt i formuesskatten fremfor å ha penger i banken. Men hva slags bolig det er snakk om avgjør hvor mye det lønner seg. Foto: NTB
BOLIGINVESTERING? Å investere i bolig kan gi kutt i formuesskatten fremfor å ha penger i banken. Men hva slags bolig det er snakk om avgjør hvor mye det lønner seg. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2021 nærmer seg slutten, også som skatteår. Dette betyr at det kan lønne seg å gjøre enkelte økonomiske grep nå dersom du ønsker å spare skatt i inneværende år.

Og kanskje er dette noen grep du uansett vurderer å gjøre?

Vi har fått hjelp av Skattebetalerforeningen til å skissere opp noen eksempler på investeringer og grep som vil gi deg mindre skatt i 2021.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer