Formuesskatt 2022

Grepene som sparer deg for formuesskatt før nyttår

Enkelte økonomiske grep gjennomført før nyttår - som du kanskje vurderer å gjennomføre uansett - kan gi deg lavere formuesskatt i 2022. I beste fall kan du spare et titalls tusen kroner i skatt.

AKSJER ELLER BOLIGINVESTERING? Begge deler kan gi deg lavere formuesskatt - men riktig valg av bolig du investerer i, er avgjørende for hvor mye skatt du sparer. Foto: NTB
AKSJER ELLER BOLIGINVESTERING? Begge deler kan gi deg lavere formuesskatt - men riktig valg av bolig du investerer i, er avgjørende for hvor mye skatt du sparer. Foto: NTB Vis mer
Publisert

2022 nærmer seg slutten, også som skatteår. Ønsker du å spare skatt i inneværende år, er det fortsatt noen økonomiske grep du kan ta tak i.

Og kanskje er dette noen grep du uansett vurderer å gjøre, som det altså skattemessig vil lønne seg å gjennomføre før nyttår.

Vi har fått hjelp av Skattebetalerforeningen til å skissere opp noen eksempler på investeringer og grep som vil gi deg mindre skatt i 2022.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.