Lykke

Gitte (60) sluttet i jobben, solgte huset - og kjøpte bobil

- Det er ingenting her i verden, man ikke kan gjøre. Og vi må leve mens vi er her, sier tobarnsmor Gitte Jarlholm.

JA TIL LYKKEN: – Jeg sier til meg selv at jeg akkurat har fylt 40. Da skal jeg holde energien oppe de neste 20 årene. Alder er bare en følelse, sier Gitte Jarlholm, som har fylt 60 år. Foto: Hanne Loop
JA TIL LYKKEN: – Jeg sier til meg selv at jeg akkurat har fylt 40. Da skal jeg holde energien oppe de neste 20 årene. Alder er bare en følelse, sier Gitte Jarlholm, som har fylt 60 år. Foto: Hanne Loop Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Gitte Jarlholm er 60 år, mor til Nanna på 24 og Rasmus på 28. Etter å ha hatt sin egen frisørsalong i 25 år, har hun nå solgt salongen, sluttet som frisør, solgt huset sitt - og skaffet seg en uvanlig bobil.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.