Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.
Å legge om til et mer plantebasert kosthold kan være bra for både helse, klima og dyrevelferd. Her i Norge har det tradisjonelle kostholdet inneholdt en relativt høy andel melk og meieriprodukter sammenlignet med andre land, men de siste årene har stadig flere valgt å begrense inntaket av kumelk og heller erstatte det med andre alternativer. For noen handler det om allergi eller intoleranse, noen ønsker en mer miljøvennlig livsstil, mens andre mener det er sunnere og gir bedre helse.
Artikkelen krever Vi pluss abonnement
Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +
Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger
Velkommen til vårt kommentarfelt
Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.