Tannlege

Får erstatning for dårlig tannlege-arbeid - se om du kan søke

Statistikk fra Norsk pasientskadeerstatning viser at spesielt enkelte tannbehandlinger utløser søknad om pasientskadeerstatning - hvor søkerne ofte får erstatning på rundt 50 000 kroner. Slik sjekker du om du kan søke.

ERSTATNING FOR TANNBEHANDLING: Dersom det har vært en svikt i tannbehandlingen din, som har ført til en skade som har kostet deg mer enn 10 000 kroner, kan du søke Norsk pasientskadeerstatning (NPE) om erstatning. Foto: NTB
ERSTATNING FOR TANNBEHANDLING: Dersom det har vært en svikt i tannbehandlingen din, som har ført til en skade som har kostet deg mer enn 10 000 kroner, kan du søke Norsk pasientskadeerstatning (NPE) om erstatning. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

3156 personer søkte om pasientskadeerstatning innen odontologi, altså tannbehandling, de siste fem åra. Dermed utgjør disse den tredje største pasientgruppen som søker erstatning. Av de som søkte om erstatning i denne perioden, fikk hele 49 prosent medhold i søknaden sin - og en utbetaling på rundt 50 000 kroner, opplyser Norsk pasientskadeerstatning (NPE) til Vi.no.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.