Yrkesskade

Erstatning etter skade på jobb? - Baserer oss ikke kun på Nav

Alle skal være dekket av en yrkesskadeforsikring for skader eller sykdommer som kan ramme deg på jobb. Men om du tror at alle skader du er utsatt for på jobb er dekket, må du tro om igjen.

SKADD PÅ JOBB? Da kan du ha rett på en erstatning fra forsikringsselskapet i tillegg til ytelser fra Nav og Helfo. Men noen ganger kan forsikringsselskapene bestemme seg for å ikke følge Nav. Det kan få økonomiske konsekvenser for deg. Foto: NTB
SKADD PÅ JOBB? Da kan du ha rett på en erstatning fra forsikringsselskapet i tillegg til ytelser fra Nav og Helfo. Men noen ganger kan forsikringsselskapene bestemme seg for å ikke følge Nav. Det kan få økonomiske konsekvenser for deg. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Blir du utsatt for en skade eller en sykdom på jobb, skal arbeidsgiver melde skaden til Nav. De går gjennom saken og vil godkjenne eller avslå skaden som yrkesskade eller yrkessykdom. Får du medhold og godkjent skade/sykdom, kan dette gi deg mange fordeler hos Nav og i helsenorge. De mange som får avslag går glipp av økonomisk støtte både fra Nav og Helfo.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.