Briller og solbriller med styrke

Enorme prisforskjeller på briller

Handler du briller hos riktig forhandler kan du spare mange tusen kroner. Prisen kan variere fra 1493 til 12 258 kroner.

PRISSJOKK PÅ BRILLER: Vi.no har gjennomført en prisundersøkelse på briller som avslører enorme prisforskjeller. Vi har sjekket prisene hos Brilleland, Specsavers, Interoptik, Synsam, Krogh Optik og nettbutikken Extra Optical. Vi forteller deg hvor det er billigst og dyrest - og hva ekspertene sier om kvalitetsforskjeller. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
PRISSJOKK PÅ BRILLER: Vi.no har gjennomført en prisundersøkelse på briller som avslører enorme prisforskjeller. Vi har sjekket prisene hos Brilleland, Specsavers, Interoptik, Synsam, Krogh Optik og nettbutikken Extra Optical. Vi forteller deg hvor det er billigst og dyrest - og hva ekspertene sier om kvalitetsforskjeller. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Lesebriller, avstandsbriller, progressive briller.

Har du vært i markedet for en eller annen type brille, har du kanskje også erfart noe av det samme som oss:

Det kan oppleves vanskelig å finne priser på komplette briller både i butikk og på nett. Det kan være vanskelig å vite hva som egentlig er forskjellen på de ulike brilleglassene og hva du egentlig trenger. Og det kan oppleves vanskelig å sammenlikne priser mellom ulike butikker.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer