Trening

Enkel yoga for rygg, nakke og skuldre

Alle kan ha glede av å gjøre yoga, uavhengig av alder, vekt og fysisk form. Dette er utgangspunktet for yogalærer Kathrine Levald, som har satt sammen en serie av sju enkle yogaøvelser for rygg, nakke og skuldre.

7 ENKLE ØVELSER: - Felles for øvelsene er at det er noe så og si alle kan gjøre, akkurat som det er mulig å bruke hjelpemidler som en stol - eller gjøre dem i sengen, sier yogalærer Kathrine Levald. Foto: Jacqueline Fluri
7 ENKLE ØVELSER: - Felles for øvelsene er at det er noe så og si alle kan gjøre, akkurat som det er mulig å bruke hjelpemidler som en stol - eller gjøre dem i sengen, sier yogalærer Kathrine Levald. Foto: Jacqueline Fluri Vis mer
Publisert

- Husk: Litt er bedre enn ingenting. Noen ganger er det bare en enkel tøyning som skal til for å løfte energien! sier yogalærer Kathrine Levald.

I denne artikkelen viser hun deg noen enkle øvelser du kan gjøre hjemme, med eller uten hjelpemidler. Og selv om yoga kanskje høres avansert ut, er det ikke det, kanskje er det så enkelt som øvelser du kjenner fra du gikk på skolen:

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.