Elizabeths (62) fysiske alder: 23 år

Tester viser at Elizabeth har helse og kropp 20-åringene kan misunne henne. Her deler hun sine hemmeligheter til ungdomskilden - kostplanen i detalj og treningen som holder henne superung. Det er tre hovedelementer i opplegget hennes som teller, røper hun.

UTETRENING: Elizabeth (62) er personlig trener og kostveileder. Hun bruker gjerne naturen som treningsstudio. Foto: Kristin Svorte
UTETRENING: Elizabeth (62) er personlig trener og kostveileder. Hun bruker gjerne naturen som treningsstudio. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Publisert

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.