Reise alene

Ekspertenes beste tips til deg som vil reise alene

Lyst til å reise, men har ingen å reise med? Ikke la det stoppe deg: Her er 11 eksperttips som gjør alenereisen din trygg, sosial og opplevelsesrik.

SE VERDEN PÅ EGEN HÅND: Med gode tips og råd fra ekspertene, kan din neste reise alene bli en opplevelse for livet. Foto: NTB
SE VERDEN PÅ EGEN HÅND: Med gode tips og råd fra ekspertene, kan din neste reise alene bli en opplevelse for livet. Foto: NTB Vis mer
Publisert

- Hvis du har lyst på gode opplevelser selv om du ikke har noen å reise sammen med, må du bare kaste deg ut i det og reise alene.

Det sier Gunn Tjessem, som er frivillig i Stavanger Turistforening og har vært reiseleder for mange singelturer. Hun mener det å reise alene verken er så skummelt eller så ensomt som mange kanskje tror, og har reist mye alene, både i Norge og i utlandet. Blant annet har hun reist alene i Vietnam, vært på toppen av Kilimanjaro, og gått lange fjellturer i Norge uten annet selskap på turen enn seg selv.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.