Reise alene

Ekspertenes beste tips til deg som vil reise alene

Lyst til å reise, men har ingen å reise med? Ikke la det stoppe deg: Her er 11 eksperttips som gjør alenereisen din trygg, sosial og opplevelsesrik.

SE VERDEN PÅ EGEN HÅND: Med gode tips og råd fra ekspertene, kan din neste reise alene bli en opplevelse for livet. Foto: NTB
SE VERDEN PÅ EGEN HÅND: Med gode tips og råd fra ekspertene, kan din neste reise alene bli en opplevelse for livet. Foto: NTB Vis mer
Publisert

- Hvis du har lyst på gode opplevelser selv om du ikke har noen å reise sammen med, må du bare kaste deg ut i det og reise alene.

Det sier Gunn Tjessem, som er frivillig i Stavanger Turistforening og har vært reiseleder for mange singelturer. Hun mener det å reise alene verken er så skummelt eller så ensomt som mange kanskje tror, og har reist mye alene, både i Norge og i utlandet. Blant annet har hun reist alene i Vietnam, vært på toppen av Kilimanjaro, og gått lange fjellturer i Norge uten annet selskap på turen enn seg selv.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer