Pensjon

Du kan miste pensjonsretten: Her er alt du må vite om ektefellepensjon

Slik finner du ut om du kan ha rett på ektefellepensjon - og hva du egentlig må gjøre for å få det.

PENSJON ETTER EKTEFELLENS DØD? Det er flere ting som kan gjøre at du likevel ikke får ektefellepensjon - selv om du trodde du skulle få det. Vi forteller deg hva du må gjøre for å få ektefellepensjon - og hva som kan gjøre at du kan gå glipp av det. Foto: Shutterstock/NTB
PENSJON ETTER EKTEFELLENS DØD? Det er flere ting som kan gjøre at du likevel ikke får ektefellepensjon - selv om du trodde du skulle få det. Vi forteller deg hva du må gjøre for å få ektefellepensjon - og hva som kan gjøre at du kan gå glipp av det. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Hvordan kan du vite om du kan ha rett på ektefellepensjon, hvem som skal gi deg det - og hvor du kan henvende deg for å finne ut av det?

Kanskje tror du at du vil få ektefellepensjon - men så oppfyller du likevel ikke alle kravene? Vi forteller deg alt om hva som kan gjøre at du ikke får ektefellepensjon.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer