Skattebegrensning

Disse kan be om å slippe skatt

Lever du på svært lave inntekter over flere år, kan du ha rett på å betale mindre eller ingen skatt. Men dette er noe du selv må søke om.

IKKE PENGER TIL SKATT? Lever du ufrivillig på svært lave inntekter over flere år, kan du ha rett på skattebegrensning - som vil si at du betaler lite eller ingen skatt. Foto: NTB
IKKE PENGER TIL SKATT? Lever du ufrivillig på svært lave inntekter over flere år, kan du ha rett på skattebegrensning - som vil si at du betaler lite eller ingen skatt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dyrere strøm, mat, lån og drivstoff gjør at stadig flere nordmenn frykter for økonomien sin. Flere trenger hjelp og råd om hva de kan gjøre for å rette opp i gjeld og å overleve økonomisk - noe også Nav plikter å skulle hjelpe deg med. For noen er ikke ytelsene fra Nav nok til å leve på og de må hente mat hos Frelsesarmeen eller andre frivillige organisasjoner - som minstepensjonisten Klara (70).

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.