Guide: Kjøpe brukt elbil

Dette må du huske når du kjøper brukt elbil

Vi har gjort en stor jobb for gjøre valget av brukt elbil enklere for deg!

FORNØYDE EIERE: I Elbil24s store kartlegging kommer det blant annet fram at eiere av elbilen Kia e-Niro er aller mest fornøyde med rekkevidden. Modellen har vært på markedet noen år, men kommer med sju års garanti. Den er derfor populær på bruktmarkedet. Foto: Øysten Fossum
FORNØYDE EIERE: I Elbil24s store kartlegging kommer det blant annet fram at eiere av elbilen Kia e-Niro er aller mest fornøyde med rekkevidden. Modellen har vært på markedet noen år, men kommer med sju års garanti. Den er derfor populær på bruktmarkedet. Foto: Øysten Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Mens bilprodusentene stadig står klare med nye elbilmodeller og populære reservasjonslister, det er ventet mer enn 40 nye modeller i 2021 er det tydelig at mange nordmenn ønsker å selge sine to-syv år gamle elbiler.

I januar skrev Elbil24 om kraftig økning i antallet brukte elbiler som ligger til salgs på Finn. Prisene startet på det tidspunktet på 6000 kroner for den aller billigste.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.