Guide: Kjøpe brukt elbil

Dette må du huske når du kjøper brukt elbil

Vi har gjort en stor jobb for gjøre valget av brukt elbil enklere for deg!

FORNØYDE EIERE: I Elbil24s store kartlegging kommer det blant annet fram at eiere av elbilen Kia e-Niro er aller mest fornøyde med rekkevidden. Modellen har vært på markedet noen år, men kommer med sju års garanti. Den er derfor populær på bruktmarkedet. Foto: Øysten Fossum
FORNØYDE EIERE: I Elbil24s store kartlegging kommer det blant annet fram at eiere av elbilen Kia e-Niro er aller mest fornøyde med rekkevidden. Modellen har vært på markedet noen år, men kommer med sju års garanti. Den er derfor populær på bruktmarkedet. Foto: Øysten Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Mens bilprodusentene stadig står klare med nye elbilmodeller og populære reservasjonslister, det er ventet mer enn 40 nye modeller i 2021 er det tydelig at mange nordmenn ønsker å selge sine to-syv år gamle elbiler.

I januar skrev Elbil24 om kraftig økning i antallet brukte elbiler som ligger til salgs på Finn. Prisene startet på det tidspunktet på 6000 kroner for den aller billigste.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer