Forsikring for pensjonister

Dette må du endre på forsikringene når du blir eldre

Ikke betal på en forsikring som kanskje ikke gjelder lenger eller som du ikke trenger.

ENDRET LIVSSITUASJON? Det er mye som kan skje ved økt alder, som kan gjøre at du kanskje ikke trenger de forsikringene du hadde da du var yngre eller var i en annen livssituasjon. Det kan også være forsikringer som rett og slett ikke gjelder lenger, når den rette alderen inntreffer - og noen av dem må du selv passe på å si opp selv. Foto: Shutterstock/NTB
ENDRET LIVSSITUASJON? Det er mye som kan skje ved økt alder, som kan gjøre at du kanskje ikke trenger de forsikringene du hadde da du var yngre eller var i en annen livssituasjon. Det kan også være forsikringer som rett og slett ikke gjelder lenger, når den rette alderen inntreffer - og noen av dem må du selv passe på å si opp selv. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har barna flyttet ut? Kanskje du har flyttet ut - og i tillegg har sluttet å jobbe? Eller kanskje du drømmer om langtidsferie i utlandet?

Det er mange endringer i livet som kan påvirke hvilke forsikringer du bør endre på - og hvilke du kanskje kan avslutte eller som blir avsluttet automatisk ved en viss alder. Og det er noen aldersgrenser du bør kjenne til før du faktisk kommer dit - før det er for seint.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer