Nav

Dette kan Nav dele om deg

Nav kan innhente informasjon om deg fra andre, for eksempel fra legen eller Skatteetaten. Men vet du egentlig hva Nav kan dele av opplysninger om deg - med andre?

HVA VET NAV OM DEG? Nav kan dele den informasjonen de har om deg med flere - men det er forskjell på hva slags informasjon de kan dele med hvem. Bildemontasje. Foto: NTB/Nav
HVA VET NAV OM DEG? Nav kan dele den informasjonen de har om deg med flere - men det er forskjell på hva slags informasjon de kan dele med hvem. Bildemontasje. Foto: NTB/Nav Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nylig åpnet for en omfattende informasjonsutveksling fra Nav til forsikringsselskapene - men med viktige begrensninger, som du kan lese mer om lenger nede i artikkelen. Ifølge forsikringsselskapene er dette imidlertid en gladnyhet for deg som eventuelt har rett på en uføredekning - fordi du nå kan få utbetaling på dagen i stedet for å vente i månedsvis.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.