Hvordan finne kjærligheten

– Det tok mange år før jeg knekte koden

Kan alle finne ekte kjærlighet – selv i voksen alder? Ja, sier coach og forfatter Anniken Lien Mathiesen. Det har hun nemlig selv erfart. Men du må du være villig til å jobbe med deg selv.

GODE TIPS: Anniken har erfart hvordan det er å søke kjærligheten i voksen alder. Nå har hun skrevet boken «Kjærlighetsmønster» med gode råd til andre som er på leting. Foto: Astrid Waller
GODE TIPS: Anniken har erfart hvordan det er å søke kjærligheten i voksen alder. Nå har hun skrevet boken «Kjærlighetsmønster» med gode råd til andre som er på leting. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å møte kjærligheten i voksen alder er ikke gitt. Og mange preges av bagasje de bærer med seg fra barndommen - som kanskje hindrer dem i å finne det de leter etter?

Coach Anniken Lien Mathiesen (52) vet at hun ikke er alene om å ha kjent på at kjærlighet kommer sammen med avvisning og det å ikke føle seg bra nok. I sin coaching-praksis møter hun daglig kvinner som sliter med det samme, og som dermed lever alene eller i utilfredsstillende forhold.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.