Det startet med en liste over alt det hun ville prøve når hun fylte 60 år …

Dorte Andersen hadde mange planer da hun gikk av med pensjon for fem år siden, som å bo i New York, reise til India og å lære yoga. Likevel har det skjedd mer enn hun turte håpe på. - Det er så viktig at vi fortsatt leker og lever ut drømmene våre, selv om vi ikke lenger er på arbeidsmarkedet, sier 71-åringen.

AKTIV PENSJONIST: - Det er egentlig litt vanskelig at du har hatt et langt arbeidsliv og bygget opp en del kompetanse - og så stopper alt fra den ene dagen til den andre. Men hva med alle evnene dine? Hva gjør du med dem? En ting var jeg imidlertid helt sikker på: Jeg kunne ikke bare sitte hjemme i sofaen eller surre rundt i hagen, sier Dorte Andersen. Foto: MEW
AKTIV PENSJONIST: - Det er egentlig litt vanskelig at du har hatt et langt arbeidsliv og bygget opp en del kompetanse - og så stopper alt fra den ene dagen til den andre. Men hva med alle evnene dine? Hva gjør du med dem? En ting var jeg imidlertid helt sikker på: Jeg kunne ikke bare sitte hjemme i sofaen eller surre rundt i hagen, sier Dorte Andersen. Foto: MEW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Dorte Andersen hadde mange planer da hun ble pensjonist for fem år siden. Likevel har det skjedd mer enn hun våget å håpe på. Hun har startet Instagram-profilen Yogafacelift og utdannet seg til barista og yogalærer­. Møt den 71 år gamle kvinnen som for 11 år siden skrev en viktig liste.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.