Senskader etter brystkreft

- Det forventes liksom at man skal være frisk etter et år

Ellen Harris Utne var akkurat ferdig med en bachelor og gledet seg til et spennende karrierebytte. I stedet fikk hun aggressiv brystkreft, og livet ble snudd på hodet.

KREFTFRI, MEN IKKE FRISK: Sju år etter at Ellen Harris Utne ble erklært kreftfri, er livet og kroppen hennes fortsatt preget av sykdommen og den tøffe behandlingen hun måtte gjennom. Foto: Marit O. Bromark
KREFTFRI, MEN IKKE FRISK: Sju år etter at Ellen Harris Utne ble erklært kreftfri, er livet og kroppen hennes fortsatt preget av sykdommen og den tøffe behandlingen hun måtte gjennom. Foto: Marit O. Bromark Vis mer
Publisert

Det startet med en lenge etterlengtet ferie.

Ellen Harris Utne var 53 år gammel og hadde endelig funnet ut hva hun ville bli når hun ble stor. Hun hadde nettopp fullført en bachelor i journalistikk og mediepedagogikk, og gledet seg til å komme i gang med en ny karriere som kommunikasjonsrådgiver. Men først skulle hun og ektemannen ha noen uker fri. Novembermørket på Røros var byttet ut med sol og varme på Lanzarote. Votter og boblejakker var erstattet med t-skjorter og badetøy.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.