Den «usynlige» omsorgssvikten: - Vanskelig å se at noe manglet

Den emosjonelle omsorgssvikten er vanskeligst å oppdage, sier psykologene. Noen av dem som ble utsatt for det som barn, vet det fortsatt ikke som voksne.

EMOSJONELL OMSORG: – Typisk for de som ikke har fått tilstrekkelig med emosjonell omsorg i barndommen, er at de bærer rundt på en udefinerbar uro som voksne, uten at de skjønner helt hvorfor, sier psykolog Ida Brandtzæg. Foto: Astrid Waller
EMOSJONELL OMSORG: – Typisk for de som ikke har fått tilstrekkelig med emosjonell omsorg i barndommen, er at de bærer rundt på en udefinerbar uro som voksne, uten at de skjønner helt hvorfor, sier psykolog Ida Brandtzæg. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.