Test

Den beste ferdigmaten for godt voksne

Det er store forskjeller på ferdigmiddagene - og kun én får terningkast 6.

TEST AV MIDDAGSMAT: Godt voksen og spiser mye ferdigmat? Da er det noen spesielle ting du bør se godt på, før du velger middag. Vi har vurdert 11 ferdigmiddager for deg - og ja: Her er det noen overraskelser som lurer. Foto: Kristin Sørdal
TEST AV MIDDAGSMAT: Godt voksen og spiser mye ferdigmat? Da er det noen spesielle ting du bør se godt på, før du velger middag. Vi har vurdert 11 ferdigmiddager for deg - og ja: Her er det noen overraskelser som lurer. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Bor du alene og orker ikke å lage middag kun til deg selv? Eller kanskje har det vært en lang dag - og du vil alt annet enn å traktere med kjelene?

Vi har testet elleve ferdigmiddager og kan avsløre store forskjeller. Og det er kun én som står til terningkast 6 - mens fire retter får dårligste karakter.

Dette må godt voksne passe spesielt på

- Når man blir eldre, skjer det endringer i kroppen som spiller en rolle for behovet for næring, sier Karoline Steenbuch Lied, fagansvarlig for kosthold og ernæring i Roede AS.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer