Test

Den beste ferdigmaten for godt voksne

Det er store forskjeller på ferdigmiddagene - og kun én får terningkast 6.

TEST AV MIDDAGSMAT: Godt voksen og spiser mye ferdigmat? Da er det noen spesielle ting du bør se godt på, før du velger middag. Vi har vurdert 11 ferdigmiddager for deg - og ja: Her er det noen overraskelser som lurer. Foto: Kristin Sørdal
TEST AV MIDDAGSMAT: Godt voksen og spiser mye ferdigmat? Da er det noen spesielle ting du bør se godt på, før du velger middag. Vi har vurdert 11 ferdigmiddager for deg - og ja: Her er det noen overraskelser som lurer. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Bor du alene og orker ikke å lage middag kun til deg selv? Eller kanskje har det vært en lang dag - og du vil alt annet enn å traktere med kjelene?

Vi har testet elleve ferdigmiddager og kan avsløre store forskjeller. Og det er kun én som står til terningkast 6 - mens fire retter får dårligste karakter.

Dette må godt voksne passe spesielt på

- Når man blir eldre, skjer det endringer i kroppen som spiller en rolle for behovet for næring, sier Karoline Steenbuch Lied, fagansvarlig for kosthold og ernæring i Roede AS.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.