Nav i utlandet

De største «Nav-lønningene» går til Thailand: Alt om utenlands-pensjonene

Nav utbetalte 9,4 milliarder til utlandet i 2022. De fleste utbetalingene går til Sverige – men de største «Nav-lønningene» går til Thailand.

PENSJONIST I THAILAND? Ja, du kan ta med deg alderspensjonen til Thailand - om du oppfyller Nav-kravene. Foto: NTB/Shutterstock
PENSJONIST I THAILAND? Ja, du kan ta med deg alderspensjonen til Thailand - om du oppfyller Nav-kravene. Foto: NTB/Shutterstock Vis mer
Publisert

Nær 100 000 personer bosatt i utlandet mottok utbetaling fra Nav gjennom 2022, ifølge en fersk oversikt fra Nav. Og i likhet med at utbetalinger i Norge varierer med geografi, varierer også utbetalingene til utlandet med geografi.

For som du kan se lenger nede i artikkelen, er det stor forskjell på utbetalingene til for eksempel Thailand – og til Sverige. Og ja, du får også svar på hva som er Nav-kravene for å ta med pensjonen til utlandet - og spesifikt til nettopp Thailand.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.