Vin og alkohol

De som drikker mest er de som tåler det dårligst

Nordmenns drikkevaner er i endring - og de som drikker mest er også de som kan ta størst skade av det. Her er det du må vite om alkohol når du er blitt godt voksen.

ELDRE OG ALKOHOL: Å nyte et glass vin er for mange en del av et godt liv. Men jo eldre vi blir, desto dårligere tåler vi alkoholen. Foto: NTB
ELDRE OG ALKOHOL: Å nyte et glass vin er for mange en del av et godt liv. Men jo eldre vi blir, desto dårligere tåler vi alkoholen. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Nordmenns drikkevaner er i endring, særlig blant de godt voksne. Og selv om det ikke er noe i veien for å nyte et glass vin eller øl i ny og ne, vil all bruk av alkohol kunne påvirke helsa di.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.