Hårtap hos kvinner:

Da Kari kunne se rett gjennom håret, tok hun grep

- Håret var så tynt at det gikk ut over selvfølelsen, forteller Kari Sande (74). Nesten halvparten av alle kvinner blir tynnere i håret med alderen, men få snakker om det.

GIKK UT OVER SELVFØLELSEN: Kari Sande (74) vil bryte tabuer knyttet til hårtap blant kvinner. I mange år gikk hun med svært lite hår på hodet. Nå får hun montert permanente hårdeler én gang i måneden. Foto: Privat
GIKK UT OVER SELVFØLELSEN: Kari Sande (74) vil bryte tabuer knyttet til hårtap blant kvinner. I mange år gikk hun med svært lite hår på hodet. Nå får hun montert permanente hårdeler én gang i måneden. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Jeg fikk problemer med å være meg selv da håret ble så tynt. Det gikk ut over selvfølelsen, forteller Kari Sande (74) til Vi.no.

- Jeg vasket håret hver dag før jobb slik at ingen skulle se hvor tynt det var.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.