Cily (49) bor på båt: - Jeg må leve det livet som er riktig for meg

Cily passer ikke inn i det vanlige A4-bildet. Etter fem år har hun og mannen tilbakelagt 16 000 kilometer på sykkel og hun har vendt hjem til Norge, der hun bor i en 33 stålbåt. – Nå har jeg et hjem. Og livet er herlig, sier Cily.

EGEN VEI: Cily Shakti er en fargerik person som ikke vil være med på det vanlige karrierejaget og jakten på stadig høyere levestandard. Foto: Otto von Münchow
EGEN VEI: Cily Shakti er en fargerik person som ikke vil være med på det vanlige karrierejaget og jakten på stadig høyere levestandard. Foto: Otto von Münchow Vis mer
Publisert

Cily passer ikke inn i det vanlige A4-bildet med fast jobb, hus, mann og 1,5 barn. Hun er en fri fugl som ikke vil være med på det materialistiske jaget som de fleste av oss blir fanget opp av. Hun tror på en enkel, ærlig tilværelse der en lever bærekraftig, i balanse og i takt med seg selv.

En gang hadde hun faktisk en leilighet i Bergen, men det ble for innestengt, og hun trivdes aldri der. Nå bor hun i en 33 fot husbåt, fortøyd på Marineholmen, omtrent midt i Bergen sentrum. For henne er det rene luksusen etter fem år på sykkeltur rundt i Europa og et litt gebrekkelig telt som bolig.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.